Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία
«Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει»

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

Οι Ρότσιλντ [Rothschild] στην Κίνα;

Οι Εβραίοι δημιούργησαν την Κομμουνιστική Κίνα!

Στα δεξιά: Ο Τζέικομπ Σιφ [Jacob Schiff], ο υπολοχαγός του Ρότσιλντ που χρηματοδότησε τον Μάο και την κομμουνιστική επανάσταση και την Ιαπωνική εισβολή στην Κίνα.

Ο κομμουνισμός στην Κίνα δημιουργήθηκε από τους Εβραίους της Δύσης που συνεργάζονταν με τους Εβραίους της Ασίας. Ένας γνωστός Κομμουνιστικός Πράκτορας στην Ματζουρία ήταν ο Άμπραμς ένας Ασιάτης Εβραίος. Σήμερα οι Εβραίοι ακόμα κυβερνούν την Κίνα. Όσο πιο ψηλά στην ιεραρχία πάμε στο Κομμουνιστικό κόμμα τόσο πιο ασιατικά-εβραϊκά ονόματα εμφανίζονται μέχρι να είναι εντελώς εβραϊκά. Όπως συμβαίνει και με την Σοβιετική Ένωση.

Σήμερα οι Διεθνείς Εβραίοι έχουν σκοπίμως χτίσει την Κόκκινη Κίνα σε μια οικονομική και στρατιωτική δύναμη. Όπως και τη Σοβιετική τους Ένωση για τους ίδιους λόγους που είναι να επεκτείνουν τον Κομμουνισμό με στρατιωτικές κατακτήσεις. Μπορεί να έχουμε Κόκκινα Κινέζικα και Βόρειο Κορεάτικα στρατεύματα στην πατρίδα μας στο μέλλον. Τα Κόκκινα Κινέζικα στρατεύματα λαμβάνουν μέρος σε στρατιωτικές ασκήσεις σε Ευρωπαϊκά εδάφη μαζί με Ρωσικές δυνάμεις τώρα τελευταία. Για την εισβολή των Ευρωπαϊκών εθνών (στα αγγλικά):
http://freebeacon.com/national-security/russia-china-hold-large-scale-war-games/

Το Κομμουνιστικό Κόμμα στην Κίνα δημιουργήθηκε από τους Διεθνείς Εβραίους Κομμουνιστές σε μια συνάντηση που έγινε στη Σανγκάη ανάμεσα σε Εβραίους από τη Ρωσία και Κινέζους Εβραίους:

Για να προωθήσουν τους σκοπούς τους, οι Εβραίοι Λένιν και Τρότσκι έστειλαν τον Εβραίο Gregory Voitinsky στην Κίνα για να έρθει σε επαφή με αριστερούς διανοούμενους, όπως ο Εβραίος Chen Duxiu. Πολιτικά, ο Chen Duxiu υποστήριζε τη Τροσκική θεωρία του Μαρξισμού.

Ο Gregory Voitinsky απεστάλθηκε στην Κίνα από τον πρόεδρο της Κομίντερν [Κομμουνιστική Διεθνής], έναν Εβραίο με όνομα Οβσέι-Γκέρσον Αρόνοβιτς Ραντομισίσκι Απφελμπάουμ [Ovsei-Gershon Aronovich Radomyslsky Apfelbaum], γνωστός και ως Γκριγκόρι Εφσέιεβιτς Ζινόβιεφ [Grigory Yevseevich Zinoviev].

[Ο Ζινόβιεφ ήταν μακροχρόνια ο επικεφαλής της Κομίντερν και ήταν ανδρείκελο του Εβραίου Λένιν. Κατά τη διάρκεια της ασθένειας του Λένιν, ο Ζινόβιεφ, το τσιράκι του Λεβ Κάμενεβ και ο Τζόσεφ Στάλιν (σημείωση ο Στάλιν ήταν Εβραίος) δημιούργησαν μια κυριαρχούσα ‘τριανδρία’ (ή ‘τρόικα’) στο Κομμουνιστικό Κόμμα, λαμβάνοντας κύριο ρόλο στην περιοθωριοποίηση του Λέον Τρότσκι.]

Ο Chen αποφάσισε να κάνει μια ειδική έκδοση για τον Μαρξισμό. Αυτή η έκδοση αυτού του περιοδικού ήταν τότε η πιο λεπτομερής ανάλυση του Μαρξισμού που δημοσιεύτηκε στην Κίνα και κατάφερε μεγάλη αναγνωσιμότητα λόγω της δημοτικότητας του περιοδικού.

Το 1921, ο Chen Duxiu, ο Li Dazhao και άλλοι εξέχοντες επαναστατικοί ηγέτες ίδρυσαν το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Ο Chen Duxiu ήταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου του Πεκίνου. Ο Chen είχε συμμετάσχει στην Κινέζικη Επανάσταση [Xinhai Revolution] του 1911 που ανέτρεψε την Δυναστεία των Τσίνγκ [Qing Dynasty] και εδραίωσε την Δημοκρατία της Κίνας.

Πως έγινε τόσοι πολλοί λευκοί Εβραίοι να βρεθούν στην Σανγκάη και αργότερα στο Χόνγκ Κόνγκ; [Για να βοηθήσουν την Κομμουνιστική κατάληψη]

Ο Chen ήταν Κινέζος Εβραίος που πρωτοεκπαιδεύτηκε στο Σχολείο Yali στην επαρχιακή πρωτεύουσα της Τσανγκσά [Changsha] και αργότερα στο ελεγχόμενο από τους Ρότσιλντ Πανεπιστήμιο Γέιλ στην Κίνα. Αργότερα στάλθηκε με Εβραϊκή υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου το 1926 όπου και πήρε το Διδακτορικό του στην πολιτική οικονομία το 1932 και έλαβε υπερεντατικά μαθήματα στον Μαρξισμό.

Ο Δρ. Ho Feng-Shan, φυτέφτηκε [από τους Ρότσιλντ] ως ο Γενικός Πρόξενος της Κίνας στη Βιέννη από τον Μάιο του 1938 μέχρι τον Μάιο του 1940. Όταν οι Εβραίοι ήθελαν ένα ασφαλές άσυλο πριν και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Εβραίος Δρ. Ho εξέδιδε βίζες στους λευκούς Εβραίους οπουδήποτε ήθελε- περισσότερες από 21.000 βίζες. [Σημείωσή μου: αυτό έγινε για να μπορέσουν να μεταφέρουν από τη Δύση όσο περισσότερους Εβραίους γινόταν στην Κίνα για να διαδώσουν τον Εβραϊκό Κομμουνισμό].

1949: 1η Οκτωβρίου, ο Μάο Τσετούνγκ ανακηρύσσει την ίδρυση της Δημοκρατίας της Κίνας στην Πλατεία Τιενανμέν, Πεκίνο. Χρηματοδοτείται από τον Κομμουνισμό της Ρωσίας που έχει δημιουργηθεί από τους Ρότσιλντ και από τους ακόλουθους πράκτορες των Ρότσιλντ: τον Solomon Adler, έναν πρώην αξιωματούχο του Θησαυροφυλακίου των ΗΠΑ που ήταν Σοβιετικός Κατάσκοπος· τον Israel Epstein, τον γιο ενός Εβραίου μπολσεβίκου φυλακισμένου από τον Τσάρο στη Ρωσία γιατί προσπαθούσε να προκαλέσει επανάσταση εκεί· και τον Frank Coe, έναν ανώτερο αξιωματούχο στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που είναι της ιδιοκτησίας των Ρότσιλντ.

Ο Μάο προκάλεσε τη γενοκτονία 70 εκατομυρίων Κινέζων υπό την εξουσία του κυρίως για να καταστρέψει την παραδοσιακή Κινέζικη κουλτούρα. Όπως με τον Χριστιανισμό όσοι εξασκούσαν οποιαδήποτε πνευματικά συστήματα χαρακτηρίστηκαν παράνομοι, δολοφονήθηκαν και τους έβαλαν σε γκουλάγκ [στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας] που ήταν αργός θάνατος. Τα κομμουνιστικά συστήματα ήταν η νέα κουλτούρα ελέγχου. Με την Κίνα υπό την κατοχή τους, το Θιβέτ ήταν το επόμενο στη λίστα καθώς ήταν το τελευταίο οχυρό πνευματικής γνώσης και ιστορίας της ανθρωπότητας. Όλα τα Εβραϊκά συστήματα σκοπεύουν να αφαιρέσουν την πνευματική γνώση από τους Εθνικούς και να την κρατήσουν στα χέρια της Εβραϊκής ελίτ. 

Παραπάνω έναν αιώνα πριν οι Ρότσιλντ και οι Αδελφοί Solomon χρησιμοποίησαν την εξουσία τους στην Αγγλία και την εξουσία τους στην Ινδία ώστε να χειρίζονται το εμπόριο του Όπιου προς την Κίνα σκοτώνοντας δεκάδες χιλιάδες και καταστρέφοντας ολόκληρες κοινωνίες σε σημείο που οι Κινέζοι να φτάσουν να πολεμήσουν τους πολέμους του Όπιου προσπαθώντας να εξορίσουν τους Εβραίους εμπόρους.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κινέζοι Εβραίοι:

«Ένας ιησουίτης ιεραπόστολος, πηγαίνοντας σε μία περίπτωση στην περιοχή της Χενάν [Honan], ανακάλυψε μια σημαντική Συναγωγή στην πόλη Kaifengfu. Σύντομα γνωρίστηκε με κάποιους από τους έμπειρους αρχηγούς, που τον σύστησαν στη Συναγωγή τους και του έδειξαν μία από τις Περγαμηνές ή κυλίνδρους της Πεντάτευχου γραμμένη στα Εβραϊκά, μαζί με τα βιβλία του Ιησού του Ναυή, των Κριτών, του Σαμουήλ, των Βασιλέων, κάποια των προφήτων και άλλα που περιείχαν τις λειτουργίες τους και σχολιασμούς που είχαν στην κατοχή τους. Είχαν χάσει κάποια από τα ιερά βιβλία τους και κάποιες από τις παραφράσεις [τάργκουμ] τους. Η απώλεια προκλήθηκε από μια βίαιη υπερχείλιση ενός μεγάλου ποταμού, που βύθισε πλήρως την πόλη και κατέστρεψε την Τορά τους, ή τον κύλινδρο της Πεντατεύχου, μετά από την οποία διέταξαν να παρθούν δώδεκα νέα αντίγραφα…

«Ο μεγαλύτερος αδερφός μου– Δεν έχω φτάσει τα σαράντα χρόνια, αλλά έχω σκεφτεί και μιλήσει πολύ με τους φίλους μου για τους προγόνους μας, που ήταν πλούσιοι και πολυπληθείς και που λάτρευαν σε μια καλή συναγωγή, χτισμένη στη γη που τους παραχωρήθηκε από τον Αυτοκράτορα Tai-tsti. Αυτή η συναγωγή, ξέρεις, παρασύρθηκε από τη ‘Λύπη της Κίνας’ [ο Κίτρινος Ποταμός]. Οι πρόγονοί μας ήρθαν σε αυτή τη γη από τα βορειοδυτικά σχεδόν τρεις χιλιάδες χρόνια πριν…»

Απόσπασμα από το άρθρο «The Chinese Jews» έκδοση OL. XVIII, No. 10, ASHINGTON, OCTOBER, I907. National Geographic, από τον Oliver Bainbridge.

~~~~~~~~~~~~~

Κινέζικος Κομμουνισμός;

ΝΑΙ, αλλά ήταν ΕΒΡΑΙΚΟΣ όταν ξεκίνησε [Σημείωσή μου: ακόμα είναι].

Το παρακάτω άρθρο από τον Arnold Leese επανεκδομένο από το περιοδικό Gothic Ripples, No. 49, με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου 1949. Δείχνει ότι οι σπόροι του Μπολσεβισμού φυτεύτηκαν στην Κίνα από τους Εβραίους, που επίσης φρόντισαν και εκπαίδευσαν για την ανάπτυξη που προέκυψε. Η διαφθορά του καθεστώτος του Τσιάν Κάι-Σεκ [Chiang Kai‑Shek] προκάλεσε πολλούς από τις μάζες της Κίνας να στραφούν στον Κομμουνισμό για ανακούφιση, καθώς ο Κινέζικος Κομμουνισμός είναι αναμειγμένος με Εθνικισμό και αποθαρρύνει την παλιά Κινέζικη κατάρα της διαφθοράς των αξιωματούχων. Αλλά ο Κομμουνισμός στην Κίνα έχει τα ίδια αποκτηνωτικά αποτελέσματα στους ανθρώπους, όπως έχει και σε όλο τον κόσμο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Εβραϊκή Σήψη της Κίνας

Η οικογένεια Sassoon ήταν αυτή που πήρε τη φυσιολογική Κινέζικη απέχθεια και δυσπιστία προς τους ξένους και την μετέτρεψε σε μίσος. Ο David Sassoon έκανε το Εμπόριο Οπίου στην Κίνα από το 1832 μέχρι τον θάνατό του το 1864. Η οικογένειά του συνέχισε το Εμπόριο υπό τη Σημαία μας [των Βρετανών] και έκαναν μεγάλες περιουσίες. Οι Βρετανοί πήραν την ευθύνη και τώρα οι Κινέζοι μας μισούν. Όπως παρόμοια πήραμε την ευθύνη για τις Εβραϊκές απανθρωπότητες στη Νυρεμβέργη, το Σπάνταου και οπουδήποτε στη Γερμανία, και τώρα μας μισούν οι Γερμανοί.

Υποστηριζόμενοι από τους Sassoon, το μονοπώλιο Οπίου στη Σανγκάη επικράτησε μέχρι το 1917 υπό τον Εβραίο Edward Ezra, η Διαχειριστική Επιτροπή αποτελούταν πλήρως από Εβραίους και Ινδούς. Η Βρετανική σημαία, όχι μόνο προστάτευε τους Sassoon σε αυτό το αποτρόπαιο εμπόριο στο οποίο οι Μαντσού έκαναν ότι μπορούσαν για να εμποδίσουν, φτάνοντας ακόμα και σε πόλεμο, αλλά αυτοί οι Εβραίοι ήταν ευπρόσδεκτοι στην Αγγλία αντί να εξοστρακιστούν. Οι βασιλείς τους καλόπιαναν και έκαναν μεικτούς γάμους με Άριους αριστοκράτες. Κάποιοι έγιναν Βαρώνοι και ένας έγινε Υπουργός της Κυβέρνησης.

Όταν ο Ελευθεροτέκτονας [που ήταν ελεγχόμενος από τον Εβραίο Ρότσιλντ] Σουν Γιατ-Σεν ξεκίνησε την επαναστατική του κίνηση στην Καντόνα, ο Εβραίος Morris Cohen, Βρετανός υπήκοος, έγινε ο εμπιστευτικός του και αποστάλθηκε από τον Σουν Γιατ-Σεν σε όλο τον κόσμο για να επιστρατεύσει στρατιωτικούς ειδικούς για τον επαναστατικό του στρατό. Στο νεκροκρέβατο του Σουν Γιατ-Σεν, αυτός ο Εβραίος προτάθηκε στον Τσιάνγκ Κάι-Σεκ [Chiang Kai‑Shek] και διορίστηκε ως αξιωματικός σύνδεσμος ανάμεσα στη Κυβέρνηση της Καντονά και όλων των ξένων Γενικών Προξενείων. Ο Morris Cohen έγινε γνωστός στην Κίνα ως Μόι-Σα και έγινε Στρατιωτικός Σύμβουλος στις Δυνάμεις της Καντόνα και Στρατηγός, ενώ ήταν ακόμα Βρετανός υπήκοος.

Στο τέλος του 1939, ο Morris Cohen ταξίδευε τους ωκεανούς υπό την προστασία της [Βρετανικής] Σημαίας μας. Η τελευταία φορά που ακούστηκε το όνομά του ήταν το 1945 όταν βγήκε από ένα Ιαπωνικό στρατόπεδο ως κρατούμενος πολέμου. Η εφημερίδα Sunday Express της Νοτίου Αφρικής τον περιέγραψε ως «η κύρια διάννοια πίσω από τους Πολέμαρχους της Κίνας».

Ο Σοβιετικός Εβραίος Jacob Borodin (το πραγματικό του όνομα ήταν Mikhail Gruzenberg) είχε αποσταλλεί από το Κρεμλίνο μαζί με τον Εβραίο Joffe το 1923, για να προσπαθήσουν να μπολσεβικοποιήσουν τον Σουν Γιατ-Σεν και έγινε ο Επικεφαλής Πολιτικός Σύμβουλος στο κόμμα Κουομιντάνγκ [Κινέζικο Εθνικιστικό Κόμμα]. Η γυναίκα του, μια Εβραία, κατασκόπευε στην Κίνα για τους Σοβιετικούς. Όταν ο Σουν Γιατ-Σεν πέθανε, ο Borodin πήρε την εξουσία και αυτός ήταν που διόρισε τον Τσιανγκ Κάι-Σεκ για να διαδεχτεί τον Σουν το 1926. Παρόλα αυτά, το 1927 έγινε μια επιδρομή από τον Chang Tso‑Ling στη Σοβιετική Πρεσβεία στο Πεκίνο, που αποκάλυψε το εύρος και την έκταση της Σοβιετικής πλεκτάνης για να μπολσεβικοποιήσουν την Κίνα και οι Borodin συλλήφθηκαν και φυλακίστηκαν.

Το 1923 ο κακόφημος Εβραίος, Trebitsch Lincoln, πρώην Μέλος της Βουλής στη Βρετανία, ηγήθηκε μιας Κινέζικης αποστολής για να βρει όπλα για τον Wu Pei Fu, έναν Πολέμαρχο με καλό χαρακτήρα, αλλά απέτυχε στην προσπάθεια, πιθανότατα σκοπίμως. Μετά από αυτό, ο Trebitsch Lincoln περιπλανιόταν χωρίς να παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο καθώς δεν τον εμπιστεύονταν κανένας στην Κίνα.

Ο Σοβιετικός Στρατηγός, B. K. Galen που ήταν στη πραγματικότητα ένας Εβραίος με όνομα Chesin και είχε το ψευδώνυμο Blucher, συνόδευσε τον «Αρμένιο» Σοβιετικό Αντιπρόσωπο Karachan στο Πεκίνο το 1924 όπου έγινε μια συνθήκη με τον Chang Tso‑Ling με βάση την οποία ο Ανατολικός Κινέζικος Σιδηρόδρομος παραδόθηκε στους Σοβιετικούς. Αυτό έδωσε την εξουσία της μετακίνησης των στρατευμάτων υπό το έλεος των Μπολσεβίκων. Οι δολοπλοκίες και οι δωροδοκίες μέσω των οποίων επιτεύχθηκε αυτή η παράδοση από τον Chang Tso‑Ling πραγματοποιήθηκαν μέσω του Εβραίου μεγιστάνα της ξυλείας S. Skidelski. Απευθείας, ο Σιδηρόδρομος τέθηκε υπό τον έλεγχο των Εβραίων Gekker, Koslowsky και Znamensky. Για να συνεχίσει με την καριέρα του Στρατηγού «Galen», έγινε ο Επικεφαλής Στρατιωτικός Σύμβουλος στον Τσιανγκ Κάι-Σεκ το 1926.

Τώρα για τον Σοβιετικό Εβραίο Anatoli Gekker: Από το 1922 ήταν ο Στρατιωτικός Σύμβουλος στη Μπολσεβικική Κυβέρνηση της Μογκολίας και το 1924 έγινε Επικεφαλής Πολιτικός Κομμισάριος στον Ανατολικό Κινέζικο Σιδηρόδρομο που προαναφέρθηκε. Αυτός ο διορισμός έγινε μέσω του Εβραίου M. D. Lashewitz, που ήταν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Σιδηροδρομικού Ελέγχου στη Μόσχα.

Ούτε θα πρέπει να ξεχαστεί ο Εβραίος A. Joffe. Τον συναντήσαμε ήδη ως ο επικεφαλής της Σοβιετικής Αποστολής στον Σουν Γιατ-Σεν, όταν με τον Εβραίο Jacob Borodin, προσπάθησε να προωθήσει τον Σοβιετισμό. Αργότερα έγινε Πολιτικός Σύμβουλος στον Τσιάνγκ Κάι-Σεκ το 1926 και οργάνωσε το Κόκκινο Τμήμα στο Κουομιντάνγκ [Κινέζικο Εθνικιστικό Κόμμα].

Υψηλότερα στο Πολιτικό Τμήμα του Κόκκινου Στρατού της Κίνας ήταν επίσης οι δύο Εβραίοι, ο W. N. Levitschev και ο J. B. Gamarnik, που το 1936 έγινε ο επικεφαλής της.

Το Υπουργείο Οικονομικών της Ναντσίνγκ [Nanking] πάντα κυριαρχούταν από τους Εβραίους, όπως ο Kann, ο L. Rajchman και ο R. Haas. Στην Αγγλία, ο Εβραίος Billmeir βοήθησε με τον εμπορικό στόλο του να μεταφέρει Σοβιετικά όπλα στην Κίνα το 1938.

Τέλος, ο Εβραίος Ben Kizer (από τις ΗΠΑ) ανατέθηκε επικεφαλής της UNRRA [Οργανισμός Περιθάλψεως και Αποκαταταστάσεως των Ηνωμένων Εθνών] στην Κίνα και όπως όλοι γνωρίζουν κατακερματίστηκε στη διαφθορά.

Αρκετά έχουν ειπωθεί για να αποδείξουν ότι κάθε πραγματική θέση ισχύος στην διαδικασία της Μπολσεβικικής καταστροφής της Κίνας ήταν Εβραϊκή.

~~~~~~~~~~~~~

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλλερ και ο υψηλόβαθμος ηγέτης του Κινέζικου Κομμουνισμού Zhou Enlai το 1973

Ο Μάο σε μια συνάντηση υψηλού επιπέδου με αρκετούς Εβραίους [Frank Coe, Israel Epstein, Elsie Fairfax-Cholmely, και Solomon Adler]

Ο Φράνκ Κοέ [Frank Coe] ήταν ένας από τους Εβραίου υπεύθυνους για το «Μεγάλο Άλμα Μπροστά» που σχεδίασαν τον μεγάλο λοιμό που σκότωσε σαράντα εκατομμύρια ανθρώπους. Το «Μεγάλο Άλμα Μπροστά» ήταν ένα αποτρόπαιο σχέδιο για τη ραγδαία βιομηχανοποίηση και εκσυγχρονισμό της Κίνας. Ο Μάο τον ανάθεσε στη Κινέζικη οικονομική δεξαμενή σκέψης, το Ινστιτούτο Παγκόσμιας Οικονομίας, όπου έδιναν συμβουλές σε παγκόσμιο εμπόριο και παγκόσμιες μακροοικονομικές καταστάσεις.

Ο Φράνκ Κοέ ήταν αρκετά κινητοποιημένος. Σημειώστε ότι το όνομα Κοέ μπορεί να να είναι μια σύντομη μορφή του ονόματος Κοέν [Cohen]:

Απόσπασμα από την Βικιπαίδεια

Ο Βιργήνιος Φράνκ Κοέ (1907 – 2 Ιουνίου 1980) ήταν ένας αξιωματούχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ που αναγνωρίστηκε από τους Σοβιετικούς λιποτάκτες Ελισάβετ Μπέντλεϊ [Elizabeth Bentley] και Γουιτεκερ Τσάμπερς [Whittaker Chambers] ότι ήταν ένας κατάσκοπος του Κομμουνιστικού Κόμματος και ανήκε στο Σοβιετικό γκρουπ κατασκόπων που ήταν γνωστό ως o κύκλος του Σιλβερμάστερ [Silvermaster].

Στη 1η Ιουλίου 1946, ο Coe έγινε ο πρώτος Γραμματέας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που ελέγχεται από τους Ρότσιλντ.

Ποιος είναι ο Σόλομον Άλντερ [Solomon Adler]

Σόλομον Άλντερ (6 Αυγούστου 1909 – 4 Αυγούστου 1994) ήταν ένας οικονομολόγος που εργάστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, υπηρετώντας τον αντιπρόσωπο του Υπουργείου Οικονομικών του Ρότσιλντ στην Κίνα από το 1941 μέχρι το 1938, που περιελάμβανε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Επέστρεψε στην Κίνα στη δεκαετία του 1950 και ήταν κάτοικος εκεί από το 1960 μέχρι και τον θάνατό του, εργαζόμενος ως μεταφραστής, οικονομικός σύμβουλος και πιθανότατα στην Κεντρική Υπηρεσία Εξωτερικών Συνδέσμων, μια Κινέζικη υπηρεσία πληροφοριών.

Ο Άλντερ μοιραζόταν μια κατοικία με τον Τσι Τσαοντίνγκ [Ji Chaoding], αξιωματούχο στο Κινέζικο Οικονομικό Υπουργείο και τον Τζον Σέρβις [John Service]. Το 1944, ο Τζον Σέρβις ήταν ο Δεύτερος Γραμματέας της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Τσονγτσίνγκ [Chungking], Κίνα.

Ο Σόλομον Άλντερ ως αξιωματικός του Υπουργείου Οικονομικών στο Τσονγτσίνγκ που ήταν επίσης μέλος ενός κατασκοπικού κύκλου της ΕνΚαΒεΝτε [NKVD], γνωστό ως ο κύκλος του Σιλβερμάστερ.

Ο Άλντερ αναφερόταν από την Κίνα στον Εβραίο Γραμματέα Υπουργείου Οικονομικών Χένρι Μόργκενθο Τζούνιορ [Henry Morgenthau, Jr.] κατά τα έτη του πολέμου– ενώ ταυτόχρονα υπηρετούσε ως ακόλουθος του Υπουργείου Οικονομικών στην Κίνα το 1944.

Ο Εβραίος Χένρι Μόργκενθο Τζούνιορ ήταν ο άνθρωπος στις ΗΠΑ για όλες τις βρώμικες δουλειές του Ρότσιλντ, καθώς ήταν ο Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κατά την κυβέρνηση του εβραίου προέδρου Φρανκλίνου Ρούζβελτ [Franklin D. Roosevelt]. Αργότερα ο Χένρι Μόργκενθο Τζούνιορ έγινε οικονομικός σύμβουλος στο Ισραήλ.

Ο Σίντνεϊ Σαπίρο [Sidney Shapiro], ένας Αμερικάνος Εβραίος, ήταν υψηλόβαθμο μέλος της κυβέρνησης της Κομμουνιστικής Κόκκινης Κίνας

Ο Ισραήλ Επστάιν [Israel Epstein], οι υπουργοί του Μάο, βραβεύονται για την υπηρεσία τους από τον τρέχων Κινέζο κομμουνιστικό ηγέτη, Πρόεδρο Χου Ζιντάο [Hu Jintao]

Ο Ισραήλ Επστάιν είναι ένας πολιτογραφημένος Κινέζος πολίτης και μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας. Είναι ο εβραίος υπεύθυνος για την Πολιτισμική επανάσταση που εξολόθρευσε την Κινέζικη κουλτούρα και σκότωσε πάνω από πέντε εκατομύρια αθώους ανθρώπους. Έγραψε το μικρό βιβλίο του Μάο, το οποίο ήταν η πρόθεση πάνω στην οποία η Πολιτισμική Επανάσταση βασίστηκε για να εφαρμοστεί στον Κινέζικο πληθυσμό.

Ο Ισραήλ Επστάιν, στην μπροστά σειρά δεύτερος από τα δεξιά, στέκεται μπροστά στον Μάο. Αργότερα έγινε ένας από τους κρατικούς υπουργούς, μια εξαιρετικά ισχυρή θέση. Στα δεξιά του είναι άλλος ένας εβραίος, επίσης συγκαλυμμένος ως δημοσιογράφος.

Ο Σίντεϊ Σαπίρο, ο Ισραήλ Επστάιν και ο Τσεν Μπίντι [Chen Bidi] σε μια συγκέντρωση της Πολιτμπούρο [η εκτελεστική επιτροπή για μια σειρά από Κομμουνιστικά Κόμματα]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Απόσπασμα από το βιβλίο «9/11–Enemies Foreign and Domestic» από τον Edward Hendrie, 2012

«Οι Εβραίοι ήταν πίσω από την ανέλιξη του Μάο Τσετούνγκ στην εξουσία, τον κομμουνιστή δικτάτορα της Κίνας που βασάνισε και δολοφόνησε δεκάδες εκατομύρια Κινέζους κατά τη διάρκεια της αποτρόπαιας κυριαρχίας του. Ο Σίντνεϊ Σαπίρο, ένας Αμερικάνος Εβραίος, ήταν υπεύθυνος για το όργανο προπαγάνδας στην Κίνα. Άλλος ένας Εβραίος, ο Ίσραηλ Έπστάιν, ήταν ο Υπουργός Πιστώσεων (Οικονομικά)».

«Οποιοδήποτε κι αν είναι το τίμημα της Κινέζικης Επανάστασης, έχει προφανώς επιτύχει όχι μόνο στην παραγωγή μιας πιο αποτελεσματικής και αφοσιωμένης διαχείρισης, αλλά και στην προώθηση υψηλού ηθικού και μια κοινωνία με σκοπό. Το κοινωνικό πείραμα στην Κίνα υπό την ηγεσία του Πρόεδρου Μάο είναι ένα από τα πιο σημαντικά και επιτυχή στην ανθρώπινη ιστορία» –Ντέιβιντ Ροκφέλερ [Σημείωσή μου: οι Ροκφέλερ είναι Εβραίοι και μέρος της γενεαλογίας των Ρότσιλντ]

Απόσπασμα από το βιβλίο «New Zealand: A Blackmailer’s Guide» από τον Greg Hallett

«Και ο Στάλιν ήταν Σιωνιστής. Ήταν ο γιος του Βαρώνου Έντμοντ Ρότσιλντ [Edmond de Rothschild] και ο αδερφός του Προέδρου Μάο».

Απόσπασμα από το βιβλίο «9/11–Enemies Foreign and Domestic» από τον Edward Hendrie, 2012

«Ο συγκαλυμμένος Εβραϊκός έλεγχος του Μάο και του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος (CCP) εξηγεί γιατί ο καταδικασμένος Εβραίος κατάσκοπος Τζόνοθαν Πολλάρντ [Jonathan Pollard], βρέθηκε ένοχος έχοντας κλέψει χιλιάδες απόρρητα έγγραφα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου εργαζόταν και έδωσε αυτά τα υλικά στα αφεντικά τους, την Ισραηλινή Μοσσάντ που λειτουργούσε στις ΗΠΑ. Οι Ισραηλινοί, σε αντάλλαγμα, μετέφεραν αυτά τα πολύτιμα στρατιωτικά μυστικά απευθείας στους Κόκκινους Κινέζους δικτάτορες στο Πεκίνο. Ο Πολλάρντ, ένας Εβραίος γεννημένος στο Γκάλβεστον, Τέξας, σήμερα βρίσκεται στην ομοσπονδιακή φυλακή. Πρόσφατα όταν ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Νετανιάχου ήρθε στην Αμερική, επισκέφτηκε στον Πολλάρντ στη φυλακή και καθυσήχασε τον απεχθή διπρόσωπο Ισραηλινό κατάσκοπο ότι η Ισραηλινή κυβέρνηση εργάζεται στο παρασκήνιο με τον Λευκό Οίκο του Ομπάμα για να δώσει χάρη στον καταδικασμένο κατάσκοπο. Εντωμεταξύ, ο Πολλάρντ είναι εθνικός ήρωας στο Ισραήλ και του αποδίδονται τιμές που έκλεψε τα πιο πολύτιμα στρατιωτικά μυστικά των ΗΠΑ και τα έδωσε στην Κομμουνιστική Κίνα!»

Οι διεθνείς Εβραίοι επίσης ασχολήθηκαν και από την άλλη πλευρά για να φέρουν τις Κομμουνιστικές δυνάμεις στη νίκη:

«Έλεγχος Όπλων, το έτος κλειδί εδώ είναι το 1948. Ο Γραμματέας του Κράτους και υποχείριο του Ροκφέλερ, Στρατηγός Τζόρτζ Μάρσαλ [George Marshall], επενέβη παραπάνω από τρεις φορές όταν οι Εθνικιστικές δυνάμεις του Τσιανγκ Κάι-Σεν ήταν στα πρόθυρα να νικήσουν τις Κομμουνιστικές δυνάμεις του Μάο επιβάλλοντας κατάπαυση του πυρός. Σε κάθε περίπτωση, η Κατάπαυση του Πυρός έδωσε στον Μάο τον απαραίτητο χρόνο για να ανασυγκροτηθεί και να ανεφοδιαστεί με την υποστήριξη των ΗΠΑ. Ο Στρατηγός Τζόρτζ Μάρσαλ διέταξε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ όλες οι αποστολές όπλων στον Τσιάνγκ Κάι-Σεν. Για χρόνια ο Τσιάνγκ ήταν το πρόσωπο για τη μεσολάβηση των ΗΠΑ στο Σινοϊαπωνικό Πόλεμο. Τώρα η χρησιμότητα του Τσιάνγκ ήταν στο τέλος της και προδόθηκε διπλά και ο Μάο μπήκε στην εξουσία της ηπειρωτικής Κίνας. Ο Μάο θα κατέληγε να δολοφονήσει παραπάνω από ογδόντα εκατομύρια συμπατριώτες του. Η κολλεκτιβοποίηση οδήγησε στη λοιμοκτονία εκατομυρίων Κινέζων. Κάποιες από τις δυνάμεις του Τσιάνγκ κατέφυγαν στις Σαν Χώρες της Μπούρμα (Βιρμανία ή Μιανμάρ) και αυτό οδήγησε απευθείας στον ψεύτικο «Πόλεμο για τα Ναρκωτικά» και τον Πόλεμο του Βιετνάμ». –Τζέιμς Μπάρτλεϊ [James Bartley]

Οι Εβραίοι επίσης είχαν τις υψηλόβαθμες θέσεις στον Κομμουνιστικό Στρατό του Μάο και τους δίνονταν τιμητικοί τίτλοι:

Εβραίος γιατρός μετατράπηκε σε ‘Σωτήρα του Βούδα’ υπό την εξουσία του Μάο

Η οδύσσεια του νεαρού Εβραίου γιατρού που έγινε στρατηγός υπό την εξουσία του Μάο Τσετούνγκ αφού κατέφυγε από τους Ναζί [οι Ναζί σταμάτησαν τον Κομμουνισμό στην Ευρώπη και μετά πήγαν να τον εφαρμόσουν στην Άπω Ανατολή, απλά άλλαξαν την περιοχή της αποστολής για το καλό της φυλής τους] είναι το θέμα μιας νέας έκθεσης στη Βιέννη. (Πλήρες άρθρο στα αγγλικά)

Ο Τζέικομπ Ρόζενφελντ [Jakob Rosenfeld], ένας Βιετναμέζος γιατρός μετατράπηκε σε ήρωας της Κινέζικης επανάστασης, είναι λιγότερο γνωστός από τον Νόρμαν Μπεθούν [Norman Bethune], έναν Καναδέζο γιατρό του οποίου οι υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του Σινοϊαπωνικού πολέμου ενέπνευσαν τον Μάο να γράψει ένα δοκίμιο, που αργότερα μετατράπηκε σε ένα υποχρεωτικό ανάγνωσμα για τους Ανθρώπους της Δημοκρατίας του.

Αλλά ο Εβραίος γιατρός, ή Στρατηγός Λούο όπως έγινε γνωστός στην Κίνα, ήταν ο μόνος από μια μερίδα ξένων εθελοντών που κατάφεραν να φτάσουν στις υψηλότερες βαθμίδες του επαναστατικού στρατού.

«Ονομάστηκε και υπουργός υγείας στην προσωρινή κυβέρνηση του Κομμουνιστικού στρατού το 1947», δήλωσε ο Γκερντ Καμίνσκι [Gerd Kaminski], ένας Αυστριακός ειδικός στην Κινέζικη ιστορία και ο οργανωτής αυτού του εκθέματος στο Εβραϊκό Μουσείο της Βιέννης.

Αυτό το έκθεμα είναι μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων από την Αυστρία σηματοδοτώντας την 35η επέτειο της καθιέρωσης διπλωματικών σχέσεων με το Πεκίνο το 1971.

«Σήμερα, έχει ένα άγαλμα, ένα νοσοκομείο στο Εθνικό Μουσείο του Πεκίνου στην Κίνα και ένα έκθεμα 800ων τ.μ. προς τιμή του από τον Πρόεδρο Χου Τζίντάο», επισήμανε ο Καμίνσκι.

Το έκθεμα του Τζέικομπ Ρόζενφελντ στο Εβραϊκό Μουσείο της Βιέννης θα λειτουργήσει μέχρι τις 14 Ιανουαρίου.

https://satanismos.wordpress.com

Post a Comment