Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία
«Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει»

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ


Το μέτωπο της Μικράς Ασίας και οι Κομμουνιστές!.....


ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ!...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!....

Αυτά και περισσότερα τα εγνώριζα από 13 ετών, από αυτόπτας μάρτυρας, δεν τα έγραψα στην πρώτη έκδοσι αυτού του βιβλίου, τώρα όμως σε αυτήν την έκδοσιν δεν μπορώ να μην ολοκληρώσω τις μαρτυρίες, διά αυτά τα άγνωστα της Ελληνικής Ιστορίας που έχουν επιμελώς αποκρύψει!....

Έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο του Ελευθερίου Σταυρίδη, «ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ». Και ο Σταυρίδης ο οποίος υπήρξε Γενικός Γραμματεύς και Βουλευτής του ΚΚΕ, διευθυντής του Ριζοσπάστη, αρχηγός και υπεύθυνος της πολιτικής του ΚΚΕ εις το εκστρατευτικό Σώμα της Μικράς Ασίας, όπου υπηρετούσε μέχρι της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ του, γράφει μετά παρρησίας, σ’ αυτό, ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας δια την κατάρρευσιν του ΜΕΤΩΠΟΥ.

Βεβαίως, ως υπεύθυνος της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ εκείνης πολιτικής αποκρύπτει μερικές λεπτομέρειες που τους ταπεινώνουν, ΟΠΩΣ το ότι πετούσαν τα ΤΡΟΦΙΜΑ και τα ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ στα ποτάμια.

Δεν πειράζει όμως αποκαλύπτει τόσες άλλες κρυφές πτυχές που συμπεραίνονται όλα, π.χ. γράφει την πείνα για τα γράμματα από την πατρίδα, τους λιποτάκτας.







Post a Comment