Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία
«Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει»

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ



ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ Τ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΓΔΟΟ..

-Το διευθυντήριο «Τ.» είναι δεύτερο σε μέγεθος στους κόλπους του πρώτου διευθυντηρίου.

-Είναι επιφορτισμένο με κατασκοπεία επιστημονική και τεχνολογική, περιλαμβανομένης και της υποκλοπής υψηλής τεχνολογίας όλων των τύπων.

-Οι περισσότεροι αξιωματούχοι, έχουν εκπαιδευτεί σε ξένες γλώσσες, σε παράνομο και νόμιμο εμπόριο και σε διοργάνωση επιχειρήσεων..

-Αξιωματούχοι του διευθυντηρίου «Τ.» που είναι γνωστό ως γραμμή «χ.» , επανδρώνουν σε υψηλό ποσοστό το προσωπικό του διοικητηρίου στις βιομηχανικά ανεπτυγμένες και στις υπό ανάπτυξη χώρες.

-Στο διευθυντήριο «Τ.» εκπαιδεύτηκε και ο Έλληνας επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Σωκράτης ΚΟΚΚΑΛΗΣ.

-Μετά την εκπαίδευση του εκχωρήθηκε στη «STASI»{ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ανατολικής Γερμανίας }, η οποία τον έστειλε στην ΕΛΛΑΔΑ ως διευθυντή του {ΟΓΔΟΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ}.. {σε αυτό το διαμέρισμα της KGB ανήκουν τα αραβικά κράτη , η ΕΛΛΑΔΑ, το Αφγανιστάν και η Αλβανία.}.

-Το ανατολικογερμανικό Υπουργείο ασφαλείας είχε τοποθετήσει το Σ. ΚΟΚΚΑΛΗ στο τμήμα «Χ.»{ΑΧ}, κάτω από τις διαταγές του συνταγματάρχη ΡΟΛΦ ΒΑΓΚΕΝΜΠΡΕΤ..

-Τα κεφάλαια , με τα οποία ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ δημιούργησε στην ΕΛΛΑΔΑ τη βιομηχανία του , ανήκουν στην KGB . Ο Σ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ είχε την πρόνοια να πείσει τον προϊστάμενο του , να του επιτρέψει να συνεργασθεί και με τη CIA.

-Επισημοποίησε τη συνεργασία του, τη εποχή του ΙΡΑΝΓΚΑΙΗΤ, όταν συμμετείχε στο λαθρεμπόριο όπλων στο ΙΡΑΚ και στη ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ..

-Στις 7 Φεβρουαρίου 1982 , ο Σ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ βρισκόταν στο Αν. Βερολίνο για την ετήσια αναφορά του προς τη STASI.

-Εκεί του μπλοκάρισε το τηλέφωνο η μυστική υπηρεσία, όπως αναφέρει η καρτέλα του ανατολικογερμανικού ΟΤΕ .

-Το κωδικό όνομα του Σ. ΚΟΚΚΑΛΗ μέχρι το 1991 ήταν «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ «ΑΛΟΓΟ της ΤΡΟΙΑΣ» ...


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:
Αρχείο: committee on foreign affairs house of representatives washington d. c.
Αρχεία: N.S.A.-C.I.A.-K.G.B.-STASI.
Αρχείο: ΝΑΤΟ.


Αθανάσιος Στριγάς
ΒΙΒΛΙΟ: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Post a Comment